28 Ocak 2010 Perşembe

sıfırın altında

Tam da şu an, kendimi kocaman bi plajda, mesela dalyan, trilyorlanlarca, katrilyonlarca, ve daha sonra ne geliyorsa işte, o kadar kum tanesinin içinde düşürdüğüm birşeyi arıyormuş gibi, biraz kendini kaybetmiş, biraz da -bu kendini kaybetmişliğin bilincine varılan anlarda olduğu üzere- çaresiz hissediyorum; zorlukları altederek şekillendireceğim şeylerin peşinde koşuyorum son dönemde ve bütün enerjimi bu şeylerin (kumandayı mantığıma verdiğim anlarda, bazen) olur olmaz (gelen) kısımlarına harcayarak “asıl” olanı kaçırıyormuşum gibi (belki, sanki, vebenzeri..).

Yapmayı asla istemediğim ama yapmaktan korktuğum şeyler var. Kendime/yapabileceklerime dair korkularımı sorgulamıyor, üzerine gitmek istemiyorum, kendi kendine yok olmalarını bekliyorum gözlerim kapalı (bek tu 1989). kendime engel olamama olasılığı dikenli bir çit gibi, uzak tutuyor beni nerden peydah olduğu belli olmayan (kendini kandırmaya gel) korkunun merkezinden.

Köpeğin kendi kuyruğu peşinde koşması*na benzer bazen olan biten, o zaman.. rotamız.. bir çember?

sonra bir akşam, bütün gün çok çalışıp da sonsuz yorularak eve varıyormuşum, kendimi yatağa atarak şöyle söylüyormuşum sonra: beni de beraberinde götürdüğü yere kadar, blöfsüz geldin bunca yolu ve böyle de ilerle, bütün varlığını masada bırak koyduğun günkü gibi, sakın geri çekme, bırak orda kalsın yine ve iraden dahilindeki edilgenliğinin tadını çıkar hadi, bir tesadüf* bükücü değilsin artık ne de olsa, bundan sonra.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Helpless, no not you...

eFeNDi-Ci dedi ki...

sick of cold & winter, yes, but not helpless, girl.
I am just feeling "be freezed", something important will happen in next days of my life and while thinking of these, feeling overdose excited, thats all :)

Adsız dedi ki...

Yes indeed, in some moments I can say that I agree with you, but you may be considering other options.
to the article there is even now a suspect as you did in the decrease issue of this beg www.google.com/ie?as_q=photo dvd maker prof 7.90 ?
I noticed the axiom you procure not used. Or you functioning the black methods of development of the resource. I have a week and do necheg