3 Mayıs 2009 Pazar

nerden geldim demiceksin, nereye gidiyorum diceksin. yoksa tersi mi, ha? ne dersin?

hello size, nereye gideceğini bilmezler.

ben güzün abla değilim ki nerden bileyim birinin "senTen hoşlaĞndığını nasıĞl anlarsın".. ya da "ParPi sırTaş günlüVü nerden alınır nerde satılır". ya iyi ki bi yazdık lan postun birinde! yazı özgürlüğümü böyle abuk kelimelerle mi koruycam ben, bu mudur yani? pf.
bi gidin bi rahat verin yahu, bi soluk alayım piliz. her gün akıyosunuz resmen. bir dur diyorum şimdi ben size!
hadin.

alakasız adam suratı sunarım hepünüze, sayıgılar.
iyi uykular.

3 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

hava kararmıştı ve yol kenarlarında oynaşan filler görüyordum. kendimi kaybedip yanlarına gitmek istedim ancak güvenlik görevlisi zürafa beni engelledi. Üzülmüş ve utanmış olarak geri döndüm. Beni benden alan hain gecelerle hesaplaşmak istiyordum ancak Nuri Sesigüzel'in o kendine has sesiyle irkildim bir anda. Kendine gel dedi bana ama o daha ağzını açtığında ben kendime gelmiştim zaten. Bir anda silüeti kayboldu gözlerimin önünden ve yaşlı karafatmalarla dolu evime döndüm. Duvarda sümüklü böcek vardı ve yorganın bir kısmı yerlerde sürünüyordu. Buna daha fazla dayanamadığım için evi yaktım. Bisikletime bindim ve Allahuekber dağlarına sürdüm atımı. At gibi bir bisikletti. Bisiklet gibi attı. Amma attı be!

eFeNDi-Ci dedi ki...

hayrola?
olur olmaz herkesi birtakım abuk subuk kelime oklarıyla efendi.blogspot a yönlendirme mi bu? bu bana reva mı? değilse ne?

(Süper)Cem dedi ki...

ehahaha yorumlardan yönlenebileceklerini pek sanmıyorum ama yönlenirlerse bana yönlendir. girer girmez kaçıyorlar :S