20 Mayıs 2009 Çarşamba

loop

*selam
go q#1
q#1 bu zamanda iyi insan kategorisine dahil edilmek için, birtakım kişiler tarafından (doğru/yanlış, haklı/haksız, önemsiz.) iyi etiketi yapıştırılan insan olmak için, söz konusu kişilerin duymak istediklerini mi söylemek gerekiyor?
y/n?
if y, go q#2
if n, go q#3
q#2 emin misin?
y/n?
if y, çekil gözüm görmesin seni, piliz.
if n, go q#3
q#3 emin misin?
y/n?
if y, go q#4
if n, go q#3
q#4 sence bir çıkışı var mı durumun?
y/n?
if y, write it
if n, go a#1
a#1 aramıza hoşgeldin. pf
*byby

4 yorum:

sickprincess dedi ki...

go to mo kalmis, allasen :D.

eFeNDi-Ci dedi ki...

kalmış kalmamış, sen önemli noktayı kaçırmışsın her zamanki gibi, "rong fokusin' ümro".

sickprincess dedi ki...

Iyi olmak icin politik olmak gerekiyor :D. Kimseye fazla yuz vermicen, ilgilenmicen, ama umursamaz da gorunmicen. Misal bi kac lafin olucak. Yakismis mi dicek, yakismissa yakismis, yakismamissa yakismamais dersen yandin. Ikisine de gercekten cok guzel dicen. Kimse donup de "ne guzel amk" demez :D.

Benim cernobilden sonra zeka yasim geri kaldii icin, geriden takip ediom durumu, daa 13-14 falan. 17 olunca yapcam bende bunlari.

Bi de sey var, laf sokmak istediginde once ovcen, senin bacaklarindan ne naomide var ne sivasli cindy'de dicen. Sonra espiri yaparmis gibi, ay kurdelelerinle seker kiz candy gibi oluosun, biz ilkokulda ona cok ozenirdik falan.

Gordugum gibi geri(24,5 - 13,5 = 11 yas) zekali oldugumdan cok iyi bi ornek olmadi, ama zamanla daha iyilerini de yapicam, gorceksin!

eFeNDi-Ci dedi ki...

estaağfurullağ dersin olmaz, estaağfurullağ dersin yine olmaz şimdi.

en kötüsü bilip de yapamamak. demek ki bir yetenek bu. öyle ya, herkes netten milyor yemek tarifi buluyor mesela, okuyor, duyuyor, görüyor, "biliyor" işte, ama herkes süper yemek yapamıyor di mi ümro?