7 Ocak 2009 Çarşamba

yayınımıza ank dan bağlanan şahsa ithafen..



bloğuma google'ın inat ve ısrarla slm nbr asl yönlendirmesiyle gelen insan:
benim bir linkim var bak: efendi-ydi.blogspot.com..
bugün niye iki kere girdin, merak ettim, sana bir post hediye etmek istedim (:s)
*bir insan neden google a slm nbr asl yazar, inan merak ediyorum. amaç ne? üzerine düşündüm biraz, çok değil ama, hayal gücüme h diyelim, then h>lots of.. ohooğo.. ama şöyle akıl karı bir cevap ben şahsen bulamadım, seninki ne olabilir ki?
*ha ip'n de static-mişş, farkedemiyorum sanma. nerelerden bağlanıyorsun acep, bir süre sürekli sıtatkauntırımın analizlerinde seninle karşılaşınca araştırdım ank valiliği işaret etti gugılın parmağı, yok artık, valilikteki insanın benim bloğumla işi olmaz, olmasın da piliz.
*ya hep slm nbr asl eşliğinde geliyosun ya bloğuma, apr'08 postlarım mı ilgi alanın, yoksa.. yoksaa bu aslında bir şortkat mı. pf.
*ağğman ya.
*bi sen varsın çok dalga geçesimin geldiği nedensiz, bir sürekli almanya'dan teyzem sıkılıyor, bir de izm den arada lülapark(!) aratmasıyla gelen kişi. komik misiniz lan. bloğuma ulaşmak için google a söyleyeceğiniz daha anlamsız ve alakasız kelime yok mu??

dets ol.iyi mi.

2 yorum:

sickprincess dedi ki...

shortcut deil favorites ya da yerimi oooooooooooooooooooo........

eFeNDi-Ci dedi ki...

ya iki dk ineklik yapma beee.. şortkat o, neden çünkü canım öyle istedi. neden keyfimin kahyasını kovdum kriz ayağına. favoritzi bilmiyoz sanki töbe töğbee..