19 Temmuz 2010 Pazartesi

ney kim nasıl? ikiNbirK

* hava güzelleşti. (son dakika haberi (TIK TIK TIK): hepimiz banyodan yeni çıkmış haliyle dahi saniyeler önce 51 derecede çöp karıştırmış gibi görünen kendinden "vıcıkter-pan"la sıvanmış görünümlü hintlilere dönüşücez. eyvah (kızım büyüdü(çok yanılmışsın Halukcum.. Yıldız hep 3,5 yaşında kalacak)))
cayır cayır yanıyoruz, 2,5 beden koyulaştık, neresine güzelleşti be deme bana. hele "be". alnımdaki damara 1 poşet doktor ötker kabartma tozu koydurma.
sürehiden bardağa boşaNırcasına (bardaktan boşanırcasınanın üst versiyonu) yağan yağmurlar, etek elbise hevesini piç eden rüzgarlar, diken diken tüyler, plaza titretici şimşekler, küvete dönen babetler.. bunlar daha mı iyiydi?
son hava vurucu olmama ramak kalalarda sudan ve sıkıntılardan oluşan somut soyut tüm karabulutlar dağıldı ve beni kendisine duyduğum nasınırlı sevgi sebebiyle "canına yandığımın" dedirtecek kadar kekolaştıran güneşe hello edebildik. yare benden hello söyle (yarin de sana hellosu varmış).
buralar bugünlerde aydınlık.

*yaşadığım semtin imamı standart ezan süresine dahil ettiği her saniye başına artı ücret alıyor. biliyorum. büyük paralar dönüyor. ya da imam bir grup bilim insanının gizli sabır testlerinde aktif rol oynuyor, ya ben bişey diyeyim mi.. o adam her türlü para alıyor (dolar, euro, yen).

*böyle bir site var. acayip. gir sen de orda burda "acayip bi site" deme şansını yakala!
http://photosynth.net

*sevdicek kütüphanesinden edindiğim M. Menteş-Korkma Ben Varım, fırıl fırıl gözlerle (bkz. temsili resim) taramalı tüfek stayla tarayarak sona ulaşmak için delirmeli okuyuşlar esnasında, otoşizofreniyi devreye sokmak yoluyla, eş zamanlı şekilde hikayenin hemen bitmemesi için dua ettiren ikilembazist(asyonlarına karşısın ama birinde 5345745435454 dk bedavası olan (tercihen anne baba ya da sevdicekle saatlerce konuşmaya meyillilere özel tasarım) avea, diğeri trcell/tılsım yüklü telefonlarla elini kolunu sallayarak dolaşıyorsun ama?) kitaplardan.
temsili foto: fırıl fırıl gözler

evde de okursam hemen biter kafasıyla metro yolculuklarıma sakladığım ve fakat o esnada neden bu kadar hızlı gidiyor bu nalet metro başlıklı manasız asabiyetlere sürüklendiğim zamanlar oldu. güzel oldu. iyi oldu. aferin Murat Menteş (XXXL hadsizlik). sana puanım 9 gankh.. yeter ama bu şaka.



**P. Auster'a düşkünlüğümü biliyorsun. kilitli oda ile new york 3lemesinin (new york new york new york.. üçlemenin 2.si F. Sinatra'dan gelmişti.. hatırla) 3.ayağı da tamamlamış oldum. kurgu güzel, tipik pol tesadüfleri, yiti(ri)şleri, okuyucuya bırakılan son. hayaletler < onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjF8KkT6aU8j4p3nlq9GQuVjwIfosJvG-aPKdl9j_MZ5d8H8VHcPq8mkVx9CB4ri75aZ6rKEMU5tTf9BcHH9xIFF4F5lPfchs2bAhyphenhyphenuLAqc0CKHa-EltFN3GlT6yaO6dEu_FDeCy9WiowQ/s1600/IMG_0130.jpg">İZMİR YOLCUSU KALMASIN DOSTUM!!!!!!!!!!!!!!!

2 yorum:

gülş dedi ki...

bebeyim murat menteş de okuyorsun şu merdoyu çıkar aradan ve evlenelim artık.

eFeNDi-Ci dedi ki...

çabuk verilmiş bir karar bu leydi.
bence evlenmek için önce tanışmamız lazım, zira görücü usulüne son derece karşıyım.