15 Eylül 2009 Salı

UHTs

*bazı günler babetlerimle dahi 180cmlerde seyreder gibiyken, başka zamanlar 50cmden fazla değilmişim hissiyatına kapılmak (en fenası bu), boyumun hergün değiştiğini sanmak.

*çok iyi hissettiğimde kocaman ve süpsüper yazarken b.k gibi geçen günlerde yüksek lisans hocamın el yazısıyla yarışmak.

*sokaktaki büyük çöp kutularına birşey atarken her seferinde çöple birlikte önemli birşey atıyormuşum hissi yaşamak, öyle bile olsa (ki istisnasız, "hiç" olmadığını belirtmeliyim) atılanı ordan geri alamazmışım gibi, çöpün içinde bir kara delik varmış gibi davranmak.

*deli gibi söylemek istediğim güzel bir şey dilimin ucuna kadar gelince, bütün samimiyetim ve sevgimle karşımdakinin gözlerine bakıp içimden söylersem onu hissedebileceği yanılgısına kapılmak.

*her uzun yolculuk öncesi (uçakla, otobüsle) öleceğimi sanmak, yolculuğun başladığı ilk dakikalarda ölüm anının hayalini kurmak, kimliğimin yanımda olup olmadığını düşünmek, kaza sonrası çıkacak olası trajik kaza haberlerini ve başlıklarını kestirmeye çalışmak.

*sıklıkla hiç kimseye haber vermeden, ortadan kaybolup, yeni bir kimlikle abuk subuk bi ülkede yaşamaya başlamayı istemek.

Hiç yorum yok: