31 Ağustos 2009 Pazartesi

TWITTER HALA ÇOK SALAK BİŞEY.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

tivitır, post-irrasyonel bir hengamenin sofistike bir biçimde hasır fanuslar içinde vuku bulan ivmelenme şeklidir (Pi'yi 3 alın, verin, geometriye can verin*(bir mahalleli olarak sormaz mıyım ben "nerden geliyor bu hipotenüsün karşısındaki üç kök üç derinliğindeki kuyu?" diye, gayet de sorarım))
dolayısı ile çok fazla beklentin olmasın ondan. spontane bikbik dışında pek bir nömresi yok kendisinin ve bu da onu manasız bir oyuncak olmaktan öteye götüremiyor. peki benim yok mu bu oyuncağım ?(hayır, lütfen oyuncak dedim diye tekrar bu al-ver-ekonomi şeytan üçgeni reklamı gelmesin aklına) tabiki var.(hatta sörf de yerim tabiki, boş zamanlarımda özel bi' şirketin halı saha maçları için kalecilik yapıyorum o da doğru) ama tekrar tüm kamuoyunun önünde belirtmek istiyorum, hatta Köksal Toptan şahidim olsun ki "tivitıra inanma, tivitırsız kalma" düsturuyla hareket ettiğim için değil barak hüseyin obama'yı takip etmek için aldım bu üyeliği ve sanki sen azize jorj*'muşsuncasına anlatıyorum bunları sana.(günah çıkarmak en az şapkadan tavşan çıkarmak kadar ciddi bir iştir ; fyi.)

eFeNDi-Ci dedi ki...

sevgili mmc,

tivitır gözümde msn'in yavaş çekimi, (bir daha düşünüyorum ve..) kullanışsız, eğlencesiz vs demiyorum. üstelik "msn listeme gelseneee (yılışık davet)" isteğini nanosaniyede reddedecek bitakım kişilere de "kolaylıkla" ulaşabileceğin bir yer vb. ve fakat kişisel nedenlerle (olaya kişisel dedin miydi otomatik olarak "sana göre mantıksız-manasız da olabilir" bonusu geliyor, biliyorsun?) sevmedim, sevmiyorum, (pbb) sevmeyeceğim. dets it.

sickprincess dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.