8 Mayıs 2009 Cuma

ay si det pipıl evriver.

hergün benzer bir sessiz sinema (sessizliği dialogbastırıcıempeüçkulaklığındanadetafışkıransüperpileylistmüzüğü kaynaklı) ve fakat gram şüphesiz following dialog kapsamından dışarı çıkmadıklarını iddia ediyorum. onlar gözleriyle de konuşabilen insanlıkdışı(!) yaratıklar çünkü.

-ohaa oha oha! abi baksana inanamıyoruamm baksana abi!?..
+noluyo lan, hele bir sakinleş, noluyo!!
-abi şuraya bak, ya baksana, off inanamıyoruaammm ya!
+lan yeter! tiki kız ağzını bırak nereye bakayım noluyo hey yareppim!
-aha yauu şuraya. baksana abi, insan geçiyo!!
+abbovv... niye daha önce demedin lan, insana bak, bize yaklaşıyo, rüya mı lan bu!
-abi bi cimcikle beni bi tokat falan at bi tekmele ne bileyim, uyanmıcaz de bana gerçek de abi nolur'!;., (duygu karmaşası semptomları).
+of anam anam, lan dişi insan bu bi de oyyy ben dayanamıcam daha fazla, yanımızdan geçerken kendimi tutamayıp şarkı söylemeye başlıcam galiba yine lan!
-abi hep böyle yapıyosun
+napim lan tutamıyorum kendimi
-tutma abi, sal gitsin..
+kız hepsi senin mi!:,?..;,!vış (tarkan iç çekme efektinin 3milyon km uzağında bir vış..), hepsi senin mi???

7 yorum:

sickprincess dedi ki...

puhaha bu bana da cok oluyo? Bi gun ellerimde posetler marketten ciktim eve donuyorum, bole bi dukkandan cikti, hemen aklina gelmedi sanirim, karsimdan gecti, sonra dondu, arkamdan solemeye basladi, cunku ben uzaklastikca sarkinin tonu degismiodu, bi sure sonra kesildi eheuhu!

eFeNDi-Ci dedi ki...

pes etmiyolar kızım, bunları var ya yararlı şekilde yararlı yönlere kanalize etsen ne biçim başarılar elde edersin öf..

(Süper)Cem dedi ki...

dsofmosdaf hatun olmak zor bu memlekette. aslında direkt olarak "hatun olmak zor müslüman memleketlerde..."

eFeNDi-Ci dedi ki...

ahah süğpırceme bile arkadan saç boy/modeline kanıp laf atan olmuş gibi? çok içli katılmışsın da bize "hatun olmak zor derken" :p

(Süper)Cem dedi ki...

çok pis avuçladılar beni bi kere minibüste. arkadan. dönüp bir de önden avuçlar mısın? diye soracaktım ama inerken avuçlamış ve kaçmış. göremedim. kirletilmiş hissettim kendimi. alkole verdim sonra kendimi. bu göbeğim o yüzden.

sickprincess dedi ki...

Kanalize dedin, hemen gozumde ucuz teknolojik filmlerde sahne olsun diye bilgisayardan hizli hizli gecen abuk sabuk goruntuler geldi. Hani sey oluyo ya, baska zamandan gelio, aboo anasinin nikahi dio, dur sen baska zamandan geldin ya kesin ustun kapasitelisindir, sana bi max hizlandirilmis slayt show yapalim, tum dunyanin bilgisi kellene girsin denio, ahah ondan oldum kisacasi.

En son seyde durdu, zombilerin safaginda sonunda zombileri bole zincirliolar, et bagliyolar onlerine, yaristiriolar, iste market arabasi toplatiolar falan. Ole mi yapsalar, sisme bebek baglican, yaristircan, sonra olimpiyat sampiyonlari cikcak.

eFeNDi-Ci dedi ki...

AHAH SÜĞPIR TESPİT.
SESLİ DÜŞÜNÜRÜM DİYOSUAANN :)