7 Şubat 2009 Cumartesi

hopes and lies



üç iki bir ve işte!
yeniden abiye selam vermece. yok olsa olsa abla olur o, abla da olmaz ondan ya sen sayıları salla küçük şımarık kızkardeş olur ondan olsa olsa.
6 ay önceye dönebilseydim eğer, altı ay önceye dönmüş olurdum :) so what!
yine aynı yanlışlar aynı uzun dönem kararsızlıkların bunaltısı&baskısıyla verilen hatalı kararlar vs. olacak idi. ya da olur idi. ne fark eder, dönem 2009 ilk çeyrek, altı ay öncesine dönmek namümkün ve alışılmışlıkları unutmak da ziyadesiyle im-kan-sız.
bir kaza geçirmeli hafıza kaybı sonuçlu unutarak atlatmak nam-ı diğer kaçmaksa amaç, ki bir yolculuk arifesinde şakası dahi tüyler ürpertici. sonrası bile olsa gram çekici değil. skip.

gittim ve gördüm ve gördüm ve sevemedim seni karagözlüm* ve döndüm ve vazgeçtim ve yeniden düşündüm ve bırakmak istemedim. bir ileri bir geri, ileri geri, ileri, geri, ileri.
bundan sonrasını zaman şekillendirecek, benden bağımsız, benden çıktı bazı şeyler, etkenliğimi kiraya verdim diyelim. ya da demeyelim, bizim deyişlerimizle olsaydı birşeyler, o ğo ho.stop. aman yahu.

dramatizasyona bağlamaktan korkarken bugün, elimde olmayaraktan şeyler şeyoldu underground up to ground anında. elimde değil işte. elimde olmayacak. olsaydı, elinde olan ben olmayacaktım anladın mı? herşey de elimde olamaz, olmasın da Kİ. pf.

göz açıp kapayıncaya kadar diyelim. hep öyle olmadı mı? bana bak da, ayaklı (+kollu, burunlu, küçük elli, kırmızı top yanaklı, orta boylu, tipikıl) kanıtın olsun.

hadi bakalım uzatmayalım. şimdilik, byby.

4 yorum:

sickprincess dedi ki...

Şimdilik.

eFeNDi-Ci dedi ki...

şimdinin başı ve sonu bakana göre değişiyor, bunu biliyor muydunuz?

sickprincess dedi ki...

bakanin neresiyle baktigiyla mi alakali?

eFeNDi-Ci dedi ki...

bakanın bakış açısıyla alakalı.