21 Ocak 2009 Çarşamba

bugün bayram erken kalkın çocuklar..

herşeyi silmişim. herşeyi HERŞEYİ!!
bazı konularda ne kadar da kararlı oluyorum. içimde bir kumandan var ve zaman zaman uykusundan uyanıp herşeyin kontrolünü ele geçiriyor. gülümsemiyor gülümsese de biz anlayamayız zaten, biz neyiz, kendimizi ne sanıyoruz ki pff..

dün özlediğimden ağladım yine, sonra başka görüntüler peydah oldu hayalimde, amağğn dedim. haketmiştin, ben de haketmişim demek. kumandan öyle buyurdu.

10dan geriye sayıcam, bil bakalım sonra ne olucak? ben bilmiyorum bebeğim, hem gıcık testlerden değil bu bi sus, salt merak var içimde 10 gün sonrasına dair. benim DE.
geçen sene 21 ocak gününü düşündüm tam hatırlayamadım neler dönüyordu ama biraz anımsadım işte. nerden nereye di mi? bu da bi çeşit ordan buraya burdan oraya ordan öteye falan. bişeyler olucak işte. ne olacaksa olacak, sonuca oki durumdayız. stop. sonrasını planladık. stop. kimse bizi durduramaz, hatta gölgelerin gücü adına güç bende bile artık.

defterde iz kaldı orası ayrı, kalsın, öldürmeyen güçlendirir klasiği 24 ocakta sinemalarda!!

şimdi gitmem lazım. yaşadığımı yeniden hissetmem lazım. zira bir zamandır duygu felciyim, iyi gelmedi mi? geldi. ama orasını karıştırma. şimdi.

m.......!!

2 yorum:

sickprincess dedi ki...

bi link atarsın diye sana baglantı verdik ama bencil miyiz ne? Hala sempatikmiş ben de antipatiğim, bilemedin psikatriğim var mı?

eFeNDi-Ci dedi ki...

sempatiğim lan, öyleyim. değil miyim bile demiyorum öyle kendinden emin sempatiğim. bak bana, nasıl sempatiğim. soru cümlesi değildi o, soru olsa sonuna soru işareti koyarım di mi. bak mesela bu da soru değil, anladın di mi. anladın biliyorum. ee baktın mı? bakmadın bakmış gibi yaptın ama bakmadın işte baksan nasıl sempatik olduğumu görürdün sonra da hala sempatik-mişş diye laf etmezdin. pf. haa bu birdi. iki mi ne? iki şu ümro, al sana link lan. link mi istedin. al link işte. napcan şimdi o linkle? mutlu musun ha? mutlu oldun mu.
bencilmiş. ben mi bencilim hey gidi..