7 Ocak 2009 Çarşamba

bebeğim beniğğm bebeğim beniğm ilk göz ağrığğım sevdiğim beğnim, allahını seveyim cağnımı vereyim.. gerisini hatırlayamadım :s

hareket etmek için bir araca ihtiyacım var, daha hızlı daha uzağa ve daha kısa zamanda ilerleyebilmek adına mesela ve mesela o araç röno megan heçbek. bana direk aracı hediye etmen, ya da şans getirsin diye minik peluşunu cama yapıştırmam için bana hibe etmen, veya kapıyı açmama yardım etmen, ya da koltukları düzeltmen, bana sürüş dersi vermen, veya çalışmıyorsa arabayı itmen.. her biri kendi başına son derece nazik hareketler, teşekkür ediyorum. ancak bizzat benim için tasarlanmış mükemmel ötesi bir röno megan heçbek, ben üşeniyorsam, yorulmuşsam, ben bıkmış ve pes etmişsem, ya da en kötüsü sürmeyi beceremiyorsam bir km bile ilerlemeyecek, sen de benim kadar bunun farkında mısın?




ok, süper. şimdi lütfen kenara çekil..

2 yorum:

sickprincess dedi ki...

...ugrunda oleyim bebegim benim.

zincirlere vursalar zamani durdursalar sirtimdan da vursalar bu sevdaaaaggg bitmez.

hadi hadi melegim uc da goreyim o guzel yuzunu ben de seveyim herkes seni melek saniyor hadi hadi melegim uc da goreyim

sen dogru ben bayan yanlis bay dogruyla bayan yanlis sanki hersey sana kalmis dunya istedigim kadarmis yok mu bu iste bir yanlis herkes ellerinden kaymis simdi beni onlardan ayiiiirrrr o zamaaaannnn.

sen benim canim sen kara sevdalim bir seyler soylemek o kadaaarrr zorrrrr.. sensiz gecen uzun geceler bir de yasaklar varsin olsun sevdim bir kereeee..

kime hangisini istersen onu yolla canikom, simdi ben sana sarki yolluyom.

dumtek dumtek dumteka dumtek iste hayat hep boyle surecektigim dertler artik yeter bu hayat zaten surup gidecek...

bu sarkiyla horovizyona katilicam.

eFeNDi-Ci dedi ki...

lo lo ümro!