20 Eylül 2008 Cumartesi

bir hani bir haniye gel birlikte..

hani ler keşke ler kadar can sıkıcı/ üzücü imiş.
keşke de nesi, yeterince güçlü bir hani bir süperi söndürebilirmiş bile. dominantmış mesela. oysa öncelik başkaymış. yine de takılmış işte kafaya. hani ha? hadi söyle, hani?!?. dahası, ünlemli ve soru işaretli haniler varmış. bir ünlemli ve soru işaretli hani bir ünlemli haniden betermiş misal. çok betermiş ama, öyle böyle değil. bir ünlemli ve soru işaretli hani herşeyi silip geçermiş sonra. adına ne biçim zaman harcatırmış ama.. pf.. bir ünlemli hani bir soru işaretli haniden daha az zarar verirmiş, geçiciymiş zarar, harcatmazmış ve harcamazmış da.
hani ler keşkeleri sollamış. keşkeye zaman bile kalmamış. bir hani varmış iki soru işareti arasına bir ünlem hamburgerli.
cevabı aramaya mecalsiz bir merak-lı, cevap vermeyen merak, birlikten kuvvet dopar derler, oysa dağ dağa küsmüş gibi. gibi gibi. bir dağ oralı diğeri eski oralı-şimdiki buralı. iki demişti, pazartesi demişti, biri yepyeni biri kırmızı, eski, bildik. beklemeye geç, bir zamandır başka olanı beklediğin gibi. peki kaptan, peki.

Hiç yorum yok: