23 Eylül 2009 Çarşamba

MM & M


:)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

küresel ışımaya katkıda bulunmaya devam etmemiz için kem gözlere 8 numara örgü şişi ("kem gözlere şiş" tarantino'nun müslüman olup söylediği bir söz olabilir) saplansın ve İslam camiasının önde gelen isimlerinden Şişli Camii imamından (o olup olmadığını abdest suyunu içerek tanıyabilirim, sakın ola ki beni keklemeye kalkmasınlar başka bir imam getirip) "nazar duası" okusun. Yoksa kem gözlerden çıkardığım şişi nazar boncuğuna saplayıp ondan çıkartacağım sıvıyla ve başka bazı maddeler ile elde edeceğim "nazar panzehiri"ni içmek zorunda kalırız.(Viks aromalı tropik kurutulmuş bir meyve suyu içtiğini düşün... Ne o surat ifaden ? Düşünce gücüne mi gitti ? :D)

eFeNDi-Ci dedi ki...

kristal* günlüğüme ":)" bakıyorum ve "mutlu gidişat" görüyorum ben sevgiliMmc. şerefsiz piçoz*ların artçı etkisi olabilir sendeki bu haşin antikemgöz durumu ve fakat varolması durumunda "seve seve" keser-biçerim söz konusu kem organları "bride" tadında (kuesçın: mübalağa bulaşıcı bir yetenek mi).
btw, tropik meyve kardeşliğine dün akşam suları bir hamlede son verdim, yahudi görmüş nazi edasıyla (neyiyle?) tümünü yok ettim, ve fakat, elbette seni de düşündüm CANIM BENİM. bir kuru ,üstü şekerli, sarımsı, tropik meyve sana geldi, bil bakalım o kimdi? >:)

(Süper)Cem dedi ki...

pek güzel çıkmışsınız efendim ;)

eFeNDi-Ci dedi ki...

çok nezaketlisiniz sör .)

sickprincess dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
eFeNDi-Ci dedi ki...

kelime mutasyonizerliği(?) konusunda yetenekli oluşumla övünecek değilim.