12 Ağustos 2009 Çarşamba

PEKİ, TAMAM, SÖYLÜYORUM! EVİMDE İNTERNETTE HUNHARCA ZAMAN HARCAMAYI ÖZLEDİM!


14 yorum:

Unknown dedi ki...

ülkemize paint olimpiyatlarında 24 ayar altın (Cek Bauır Altını? ---> Taym tu "Öf" ) madalya kazandırmana kesin gözüyle bakıyorum.
("Gözümü kesmeyin !" - Testere 8'in muhtemel sahnelerinden birinde acı çeken figüranın son sözleri (belkide bi' kadın onunla kesişiyodur gözünün içine bakarak... Filmi anlatmak istemiyorum helecanı kaçmasın (fırından yeni çıkmış, öf'ü üzerinde taze bir kepazelik getirdim bloGuna))
Natırdamsız üzerine tünenemeyen (Tüne Kiremitçi ! Tüne !) aparatlara rağmen lebitobu bir internet bu kadar mı değiştirirdi herşeyi ? Ve topuğuna basılan yatak tahtası bir daha asla eskisi gibi olamayacak mıydı bir kez kırıldığı için ? O perdeler değil miydi karşı komşunun Fatih Ürek'in türevi (Ürek, Fatih'in önüne geçiyor, türev almayı hepimiz biliriz neticede.) olduğunu bizlere gösteren ?
Biraz vefa bozası istiyorlardı sadece ama sen aystiden (Aaaaystiiii ! Koş ! Pizzalar geldiii!") taviz vermedin.
(Parantez içi pies ! Bu gerçekten bir (tersine) evrim : Konuşma karesini görmesem "Sana aldığım gerdanlığın (hangi gerdanlık? (Gerdan ; Avusturya Mutfağından(yok ki öyle bişey) bir etli tatlı ("o ne be?")) kutusu mu o demem olasıydı ; fyi.)

eFeNDi-Ci dedi ki...

mu.balağada çığır(ık: kulağa bırakılan öpücük olabilir mi?) açıyorsun mmc!
(btw, testere serisinin 8. bölümünde (göz baz*lı) kesişilen"+"kadın" ters panda makyajlı biriyse bu göz kesilmesinin (namecazen) mu.adili değilse nedir?)
herşeyi bu kadar değil belki ama bi kadar (ne kadar?) değiştirebilirdi, evet. ki bunu uykuya delice bağımlı "ben" söylüyorum. şöyle ifade edeyim then: kırmızı ateşliyor, mor terapisel (tdk, bağışla beni), yeşil-mavi rahatlatıcı vs., tamam. peki ya turuncu? bayıcı/hayattan soğutucu olmasın? baktığım her yerde gördüğüm renkten beni bir bir*i, bir kitaplar (ki aramız nane(li sıcak yeşil çay) tadında bi zamandır), bir de uyumak kurtarıyor. bu durumda bilgisayarı özlemem anormaline mi gitti adamım?

Unknown dedi ki...

"lanet olasıca aşağılık i-meyiller..."
- dışı beyaz ruhu zenci (arasında nefis marş melov? ("evet dediniz ve kaybettiniz sizi hemen İzmir marşıyla yerinize alalım" - Evet/Hayır kelimelerini duyduğunda fezaya zıplayan Erkan Yolaç) ---> Halley-Adam) ofis çalışanı mmc

ters panda makyajlı katilin "Bismillahirahmanirrahim... Ay vana pley e geym..." dediği film "Trans*-ilvanlım, ilvanlım, ilvanlım amman amman" adlı filmdi prenses. Testere 8'deki sahnede flor mar pudrasıyla yüzünü albinoya döndüren tiki katil karşısındaki 6 kişi girdikleri kurbanlık deveye bakıyordu (Deveye girmek de nesi ? Tövbe Ya Rabbim kim buluyor bu lafları)
Turuncu renginin bayıklığına karşın ona farklı bi' isim takarak bir nev-i şahsına münhasırşapkalı kandırıkçılığa imza atabilmek mümkün, çek dis aud : Yavru Ağzı
Büyüyünce ağzı değişiyor mu ki bunun ? Herşeyin küçüğü mü turuncu... Böyle saçmalık olmaz olsun.
Parke (Barselona'nın bir köyü)rengi de can sıkıyor olabilir. Bi' de şey... Bilgisayar olmayışı olabilir tabi ama ben daha ziyade feng şui şöyle olaydı bui böyle olaydı derdindeyim. Bi' de akustik problemi var.(Öss'de çıkmıştı hatırlarsan : Ercan akustik gitarlarının 3/2'sinden 2 tel fazlası ile Selda'ya serenad yapıyor, söylediği şarkı "Kukuşum" olduğuna göre Selda'nın camdan Ercan'ın kafasına kovayla döktüğü su kaç litredir?) Ama şey de olabilir dediğim gibi... Bilgisayar ve internet... Sonra bi' de şop en mayls reklamını uzaktan kumandayla geçememe var... Yok, tamam, kabul ediyorum, sana internet bağlantısı lazım. Hemen parçaları toplamaya başlıyorum o halde. (Doğadan topluyorum bilgisayar parçalarını, organik bir pc'in olacak ama elimde şimdilik sadece 4 tane vida var... Biraz sabır(biraz derken?))

eFeNDi-Ci dedi ki...

şu dünyada manasızlığın dibine vurmuş bir renk varsa o da yavruağzıdır sevgili"placebo etkili-albino*"m. mc.

yavruağzı (en az ıslak mendil paketinin üzerindeki bebek k.çı kadar saçma ve itici) renkli odam kimi zaman bende hızla 35 istikametine koşma isteği uyandırıyor. (tabanvay yaya olaraksa, tavanvay uçakla mı yolculuk?(was that an öf?)).

seldanın müzik kulağı yok (belki ercandan bir çığırık sonrası oldu?) bence, ya da ercan neme bağlı bir abarma ile 30u 60 kasiyus* hissedip bile bile (klinktın olmayandan) şey yapmıştır. şey işte.

ez e rizalt: gerek anadolu ateşi gösterisi gerçekleştirilebilir ölçülerdeki boş alan, gerek -bol deja vu2lu acil kaçış anları dahil- müdahalesiz tv (ki kendisi odam koordinatlarından uzak bikaç gündür), gerekse 3/4 oranındaki pencerelerin ol dey long güneşle yakın temasının etkileri.. vs. vb. etajer hatta.
bu "gerek.."(siz) cümlelerine devam edersem akşam eve dönemem adamım. layf iz bitıfıl okey de, alışkanlıklardan uzak hayat can sıkıyor(muş) BE.

sickprincess dedi ki...

ozel yazisin lan, espiri yapacaniz die actiginiz parantezleri saymak, ogrenciyken kabusum olup onume dikilen scheme kodlarini okumaktan daha zor oldu! Walla okumam, hayatinizda hic bise degismedi die kahrolursunuz.

scheme hic hatirlamiom ama sole bisedi:

define {asdf{ edfrgt{r{ffff} KKKKK{bbbb{bb}}} cfgb{ gtrgttr}}tgrtrgr{gt{ggggg{ggggg}}}}

al bunu da sayamadim. Insaf yaa!

pies: Allah belanizi vermesin lisp, elisp, clisp, scheme ve diger kardesleri.

eFeNDi-Ci dedi ki...

@ümro: şantaj? (@mmc: 20 puanlık soru: bu kelimeyi kim türkçeye şantöj olarak çevirecektir(ayıp..))
and ümro, bu lafının üzerine "ufak at da civcivler yesin gökanözen" sana da şarkı bestelemesin?

Banu Eskinazi dedi ki...

Üst tarafı hiç okuyamadım zira bi yerden sonra bu pamık elli çocuun yazdıklarını anlayamayıp zekamdan şüphe ediorum:P
Benim asıl diiceim 'buldum-geldim-gördüm odanı' ne de güsel çizmişsin tebrikler:)
pies: msnde bile bu kadar dağınık yazmamıştım bu da böyle oldu tdk dedektörlerinden muaf yorum:p

sickprincess dedi ki...

nalet, gökhan özen dinliosun, born to listen'in yeni girdisi bu mu olacak şimdi?

sickprincess dedi ki...

bu arada sana bi ufak sallayayım, evet kornflakesle yazdıklarınızı okumuyorum.
Allah beni n'apsın, meraksızım, Allah vergisi n'apıcan :)

sickprincess dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
eFeNDi-Ci dedi ki...

@banu: teşekkür ettim. olay bazı şifrelerle ilgili, moon alfabesiyle konuşalım dedim ben, o yok böyle devam edelim dedi. zekayla ilişkilendirmeyelim piliz. btw, adamımın kendi de elleri gibi pamuk :)

@ümro: 1) söylenenleri bir kerede hatta bazen söylenmeden dahi anlayabiliyorum, fyi. 2) pirivyıs yorumuna ithafen: bu "blogda atışmak" otobüste/sokakta/sinemada özetle başkalarının yanında sevdiğin bir*iyle konuşmak gibi, ki dahası, farkındaysan, bu otobüs bizzat "benim".

Unknown dedi ki...

Her ne kadar ercan'ın kafasına dökülen suyu gördükten sonra bu işlerden soğumuş olsamda istersen bir gece ansızın sokağına gelebilir ve evinizin gökyüzünde olmasına rağmen "bi' kedi mi öksürdü sokakta?" dedirten sokağınızın akustiğininde avantajını(avantajım varsa dezavantajın mı var şimdi bu duruma göre) kullanarak sana flarmoni orkestrasındaki bir arkadaşımdan ödünç alacağım obuamla serenad yapabilirim. (Emrah'tan "Benim Narin Narin Yarim" şarkısını çalarım... Tek sıkıntım Emrah'ın klipte yaptığı beni takip edin şekilli el kol hareketlerini bi' taraftan obua çalarken nasıl yapabilirim bu soruya cevap bulamamış olmam) İçinden "Serenad da civcivler yesin"(ateş düştüğü yeri yakıyor, biliyorum.) mi dedin ? O halde son çare olarak akşama kavgalı olduğum eski arkadaşım Stefın Havking'i arıyım, hem bi' barışma havası estirir hem de onda belki fazladan bi' tane daha radyasyona maruz kalarak devasalaşmış çift karpuzçekirdekli işlemcili bi' bilgisayar vardır onu isterim. (Dün de bi' tane de organik maus bulmuştum Silikon Vadisinde gezinirken ama ordan bir bilgisayar toplamak çok uzun sürücek dediğim gibi bi' Stefın'ı yoklıyım 3G'den)
Ayrıca söğüt ve domaniç'in dalına yuva yapmış manda'nın sinek tarafından kapılan yavrusununağzındaki ifadenin manasızlığa eşdeğer bir bakış ile sözüm ümran hanım'a... cevabımı sülü (demirel) psikolojisi ile "binary" aleyn veriyorum :
10101110110100011010101110101110100110101010101111011110000111011010

Bunu da sayamadım dersen gene bekleriz :)

sickprincess dedi ki...

hee buralar sizin coplugunuz istediginiz poseti te$elersinize getirdiniz ha! ahahah sizi gidi kaba insanlar :). Hic alingan gunumde deilim , sori.

2^69'u (iki uzeri 69 diye okunur) hesaplayive bakem!

eFeNDi-Ci dedi ki...

:) of ki ne of ümro.

burası -bak geliyo tırnaklar- yalnızca "benim" "atış alanım".

yorum kutucuğuysa sizin, ne yaparsanız yapın :)