14 Ağustos 2009 Cuma

let me show*

facebook için yaşayan insanlar var dostum.
gittiği her yerde, yaptığı her şeyde.. kafasının bi köşesinde mütemadiyen "beğenilen"e yapıştırılmak üzere " tam feyslik" etiketi taşıyan bi güruh.
hayretlerden hayret beğen, ben YUHAyı seçtim, sen başka bişey bul da, yanyana şaşırmalarımızda "pişti olma"yalım*. pf.

3 yorum:

sickprincess dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

feysbuk'a bir haller olduğu halde sokaklara dökülecek, dükkanların camını çerçevesini indirecek(3G'den de indirebi...aaaa!), arabalara molotof kokteyli servisi yapacak din,dil,ırk,feysbuk ayrımı yapmadan birlik olacak milyonlarca insan var. Bugün... Evet evet tam olarak bugün... Feysbuk genel merkezinden (Şikago'da genel merkezi, evet) bi' açıklama yapılsa ve "Kazandığımız para bize yetti, kapatıyoruz siteyi hiç de umrumuzda değil ne feysbukumuzu yerseniz yiyin" deseler aynı anda oluşabilecek kaos ortamını zihnimde(evet gene o) canlandırınca(yok ben canlandıramıyorum dersen şov tv ana haberi arıyım onların bi' canlandırma ekibi(öf) olacağıdı. üstelik ada sahillerinde suni tenefüs yaptıkları da oluyor canlandırmak(yeter!) için.) alacakaranlık kuşağı belime bağlanmış gibi hissediyorum. "çocuklarımızın beyinleri çürüyor o atarilerin başında" diyen >60 teknoloji düşmanı teyzeleri feysbuka karşı koymaları için göreve çağırıyorum burdan. Yoksa çağın hebası* feysbuk her geçen gün daha fazla genci pençesine düşürmeye devam edecek.(Yalnız yiğidin yoğurdunu çöpe dök ama hakkını yeme(Kamer Genç Stili Atasözü Sentezlemelerine doyamadım) arada işyerinde darlanınca ("May leydi darlandım" - Ket Sitivıns) flaş oyunla zaman katletmek insanda Kalamış'tan bir tatlı huzur almış hissiyatı uyandırıyor ; fyi)

eFeNDi-Ci dedi ki...

@ümro: gülmek için facebook bile yetiyoken twitter ile yanak kaslarımı felç mi edeyim?

@mmc: benim dediğim o değildi ("o değil de"den değil bu o değil). hemen bir isim deşifrasyonsuz* (zira rencidasyon* tarzım değil) misal veriyorum: yeni evlenen bir arkadaşım önce düğün fotoğraflarını koymuş (ki nevi şahsına münasır bazı başkalarının da kişisel iletileri msn iletisinden beterleştirip olayı "nefes alıyorum" a kadar getirmelerinden endişeleniyorum bazı bazı), hadi tamam düğüne gelemeyen akraba tanıdık vs için güzel bişey facebookta foto görmek, hatta abartayım, nazik bi düşünce bile denebilir de.. ama balayına çıkalı 2 gün oluyor söz konuşu kişi, fotolar facebooka düşmüş bile hanimuğn başlıklı. OHA!. değilse ne bu? BALAYINDA nasıl/neden facebooku düşünüyosun dostum? ben de sıklıkla sitenin nimetlerinden yararlanıyorum (sınırlandırılmış sörvırla bile, hala mı? hala.) ama..
bi ama varsa, yeter.