28 Temmuz 2009 Salı

ÇAKI! (ritörn of çaki in his 4th rienkarneyşın in törki!)

serinin son filmi için oyuncu seçmelerinden..

("aman aman ne yaratıcı"* demeden önce, beter "eşdeğer" isimlendirmeler için lütfen bkz. e.t. vs badi.)

pies: stüdyo bizzat bizim mahallede.

6 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

üçüncü sıradaki ve en sondaki (yani en sağ?) kesinlikle rolü almak için kapışırlar. ne çirkin bebekler lan onlar? bi çocuk onlarla oynarsa ruh hastası olur, tayyüb olur, sapkın olur, canavar bile olur, bush olur amk! en soldaki direkt trabzonlu. saçlar ortadan dökülmüş ama kenarları uzatmaya devam ediyor. dışarı çıkarken o sağdakileri üste atacak bu. kesin. sapıkça bebekler lan. korkunç.

eFeNDi-Ci dedi ki...

4564213 dk yorum yapılabilir üzerine..
geçen akşam da kızın biri bebeğinin kafasını koparıp sokağa attı pencereden (?).
b..e..çi* değil, bildiğin elm sokağı.

btw, trabzonlu ne alaka cem :) bir nevi "şş.. ne diyosun?".

Unknown dedi ki...

geceleri soldan ilk bebeğin aym a fayrstartaaaa diye çıldırdığına, solnda üçüncü bebeğin ise fredi krugır kazağının da etkisiyle çocukların rüyalarına girip "vurucam kırbacı vurucam kırbacı! benim olacak fıstık. babaaaaaa!" şeklinde sapkın çığlıklar attığına biz-zat-ı muh-terem yağ şahit yazdılar beni. bir tek tanrılar çıldırmış olmalının yıldız oyuncusunun zıplamak yerine diz çökmüş olmasını kabullenemiyorum. o bebeklerin camının önünde dizili olduğu ev sahibiyle konuşmaya gidiyorum ben... bu bir vatandaşlık görevi çünkü düzgün bir kareografiyle ülkemize altın madalya kazandırabilir gerilim olimpiyatlarında.

eFeNDi-Ci dedi ki...

@(pop)corn(hanım)eli(vat if gad was one of)us(?): (biritniyle biyonsu geç, onların yer almayacağı proje (ne projesi be*?) yok da)keyte ne demeli? ne işi var orda? yamuk yumuk bir biredpitle (o bile soğutamadı adamdan bizleri, dahası mı var (keşke çenesi biraz daha dar, kulakları birazcık daha büyük olsaydı, böylelikle mükemmel olurdu ve biz* onu sevmezdik!)) başrolü paylaştığı filmin etkisinde, "bir de korku filminde mi rol alsam?"(ki yüzüğü gördüğü vakit oluşan o korkunç ifade ne de yakışmıştı güzel yüzüne)" mı dedi yani.


pies(ILY): gitme oraya kornelyus, korkuyorum.

Darkohl dedi ki...

Bu bebeklerle oynayan çocuğun psikolojisi, içinde yaşadığı hayal gücü kim bilir hangi safhalarda geziyordur hea.
O değil bir de bunları dünyanın en güzel bebekleri olarak gördüğüne eminim. Benim de vardı bunlara benzer bir tane işte külkedisindeki cadı ana devreye giriyordu o vakıt.

eFeNDi-Ci dedi ki...

bir arkadaş*ımın yorumu bebeklerin eve girmesi olası hırsızları uzak tutma amacıyla oraya konduğu yönünde..

aslında sen de haklısın, düşününce.. her masalda bi kötü cadı olmalı, veletken masal bazlı oyunlar oynamışlığımız da var, tamam, ve fakat bu bebeklere bakınca.. sahibinin biçok masal-oyunu kötü sonla bitmiş olmalı.