26 Mayıs 2009 Salı

nemli şiddetli elektrikli deprem. 2 yıl garantili.

insancık. sen ve diğer insancıklar.
birşeyi daha iyi bilmek yoktur, daha iyi biliyorum triplerine girmeyiniz. birşeyi daha iyi bilemezsin. onu ya bilirsin, ya da bilmezsin, gerisi gereksiz oyundur, oyunculuktur, başka yetenekler ister, yüzsüzlükler düzenbazlık ister. falan.

prensipler varediyorsun. yoktan. yokken birden orda oluşuyorlar işte. sonra kendini bir şekilde o disiplinin esiri etmek istiyorsun, öyle olsun. canın nasıl isterse, elbette.

sana şunu söyleyeyim ve fakat, herkesin istesin istemesin kabul etmek zorunda olduğu doğrular bir yana, senin doğrun benim doğrum kişiselleştirmesi yapamazsın.
kural koymam ne kadar saçmaysa, seninki de bir o kadar aptalca.

varsın herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın, bunun sana zararı yoksa, bana zararı yoksa, kapat o küçük sivri çeneni. insancıklığını bil.

6 yorum:

sickprincess dedi ki...

Basligi gorunce elektrik carpti sandim, laf sokuyomusun! Kucuk sivri cene bende var ama ben kimsenin dogrusuna yanlis demem, kendi dogrumu empoze etmeye calisirim. Bunu da musluman bi ulkede garipseyeni garipserim.(Bknz, siz insanlari dogru bildiginiz yola sevketmek icin cabalayin turevi ayet ya da hadise. Hangisi hatirlamiyorum, ama boyle birsey var.) Ondan bu aptal insallah ben deilimdir..

eFeNDi-Ci dedi ki...

sana bu kadar kızsam, gerizekalıca davrandığını düşünsem, trip bile yapmam yani, direk yüzüne söylerim, akabinde -muhtemelen senin neyi yanlış yaptığını anlayacağın kadar uzunca bi müddet, belki de forevır bilemem bunu şu an- muhabbeti keserim, nerde blogdan laf sokmak falan filan görl.

ama ne var biliyo musun ümro?
abdal olduğunu zanneden APTAL o kadar çok ki, bunlar herşeye öyle bir iğrenmeyle bakıyor ki.
pf
kızdım yine.

sickprincess dedi ki...

Abdalinda malumattan baska bi olayi yok bebeeem, abidik gubidik insanlara kizip da kendi besin degerimizi dusurmemize gerek yok saniyorum. Cumle icinde kullanip rahatliyorsun gerci, cozmussun.

Dun sports internationala gittim, kontejyan sorumlusu bildiin aptal. Cikinca aboo dedim ben de, "ben aptal gordum!"

eFeNDi-Ci dedi ki...

ben de spor yapmalıyım zira yürürken vs vücudum bir bütün olarak-senkreonize hareket etsin istiyorum pf :)

sickprincess dedi ki...

Ahah aklima sey geldi, kici ayri basi ayri (ya da kici-basi ayri) oynamak. Elbette dediinle, senle sifir alaka ama, cok komik di mi :)).

Senkronize'nin acilimi => sen = sen, kro = bildigin kro, nize = spor sizin neyinize demek!. Dio ki 1500 dolar uyelik bedeli arti, 2200 dolar senelik aidati bile veremeyen krosun, spor senin neyine dio. Ustune soguk su ile yesil elma verdiler. Ictim, yedim!

Cok payali yani salonlar, beles olsa gidilir bak!

eFeNDi-Ci dedi ki...

söz konusu kıç ve baş isimli organlar değildi :) hani böyle bel bölgesinde kişiliksiz anlamsız "yan"lar oluşuyor, otobüste falan çalan telefon titreşimi etkisi yaratıyor. pf.. dans ederkene yoktu bunlar, yaş da ilerliyo bi yerleşirlerse gidecek gibi değiller, nys.
insan sağlık için spor yapmak istedimiydi her türlü yapar yavrum, binlerce dolırz saçmak niye? param b.k olsa belki (zevkine/ sosyalliğine vesaire), ama şimdi no way zati.
bir top ve bir matla mis gibi beleş pilates varken..