17 Mayıs 2009 Pazar

doğum günüm 5 temmuz gereğini bilgilerinize arz ederim, saygılarımla.


:)

şaka yapmıyorum.
mucizelere inanmam ama içimde kalmasın deyü

pies: ha bu değil, bunun küçüğü-cüzdan boyutunda olanı piliz. profilo-m.köydeki mağazada mevcut, bugün bizzat kendi gözlerimle görerek bizzat kendi ağzım açık ve yine bizzat kendi boynum bükük uzaklaştım süğpır çantadan.
ha mucize madem, niye büyük boyu istemiyorum di mi?
insaflıyım şekerim (!)
ahah

5 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

doğum günü, anneler günü, hedeler ve hödöler günü tarzındaki "birşeyler" günlerine takık biriyim. tasvip etmiyorum. bu yüzden benden böyle bir jesti beklemeyiniz :S

eFeNDi-Ci dedi ki...

şöyle söyleyeyim cem insanı:

birincisi; bu post pek seni kapsayarak yazılmadı. yani?
süprüz yapıp bir arkadaşım alırsa şu şahane ötesi çantayı bu bir mucize, sen alırsan kıyamet günü olur gibi bi durum :) üstüne alıncağını düşünmemiştim, e üstüne alıncağına hediyeyi alsaydın, gönlümü yapsaydın mesela? :) (he btw, asla böylesine alenen doğumgünüm şu gün, bana bunu alın dememiştim üstelik daha önce!, hecesimi kırdın-saol!)

ikincisi; ben de anne-baba-sevgililer günü başta olmak üzere dünya tiyatro günü, efendim, dünya sigara içmeme günü vb. bütün bu vebenzeri özel günlerden haz etmem. ve fekat anne&babalar gününü sırf canlarım üzülmesin deyü kimi zaman bir hediye, kimi zaman bir çiçek bazı bazı da kuru kuru cümleler ile kutlar sevgimi saygımı sunarım. sırf onlar bundan hoşlanıyor diye (mesajı aldın umarım :) alamadıysan açık açık yazayım! "bazen insan sırf sevdiklerini mutlu etmek için sevmediği şeyler yapmak durumunda kalır").
öte yandan doğumgünleri anlamlıdır, onları diğer bazı başka kimseler tarafından kutlanması önerilen günlerle karıştırmamak lazım gelir. o günler özeldir, herkes için ayrı ayrı. hediye olayına laf etmiycem (inan inanma genelde hediye beklentim yoktur) ama şahsen sevdiğim bir insanın içten bir "iyi ki doğmuşsun/doğumgünün kutlu olsun"u eski kotun cebinde 65456-tl bulmak gibi bişeydir, belki daha bile güzel :)
abartmış olabilirim, iyice açık olsun diye diye.

beyleyken beyle!

(Süper)Cem dedi ki...

amasdomfsda oldukça ciddiye alınarak verilmiş bir cevap gördüm ve geviş getire getire güldüm. çünkü o sırada gerçekten geviş getiriyordum tostumu çiğnemek suretiyle! dünyanın işine bak.. ne acaip..

eFeNDi-Ci dedi ki...

dear cem,

doğumgünümü-kutlayın-hediye alın şaşırtın beni! muhabbetli söz konusu yazıma karşılık beyle bir yorum atınca bir alındım ben bir bozuldum ne bileyim bir damarıma basıldı gibi bişeyler.

regards,
eFeNDi.

eFeNDi-Ci dedi ki...

bu arada hala konuşuyosun, bence m.köy profilonun yolunu tutmuş olman lazım idi çoktan, tostu yolda yemeliydin, zira böyle bir bozgunun ardından kalbimi ancak bu çantayla kazanabilirsin ahahahahah!