22 Nisan 2009 Çarşamba

bir yemin ettim ki dönemem*

insanları affetmemek meziyet değildir, belki affetmek de değildir. kime ne, bana ne mesela. ama ne var biliyor musun? hayat öyle kısa ki, herşey öyle boş ki, birbirimize kızarak küserek trip yaparak ve en çok da ders vermeye kasarak zamanı boşa harcıyoruz. o çok kıymetli zamanı. o gülümseyerek geçirilecek zamanı, ya da sadece huzur içinde yanyana oturarak, geyik yaparak ya da yürüyerek serseri serseri. pf. daha nelerr neler.
hakkaten canını yaksaydım anlardım, maddi manevi. ya da çok sevdiğin birinin canını yaksaydım. yani gerçekten beni yok saymana değecek birşey yapsaydım, o zaman beni artık sevmiyor ve bunda chokellanın en güzel ekmeğesürülenvariçikolata olduğu gerçeği ölçüsünde/kadar haklı derdim. belki demezdim, yani?
haklı kim haksız kim, ortada bir suç mu vardı ki? .
sen bana olur olmaz trip yaparak, susarak, beni yok sayarak, hatta kendi çapında silerek-yok ederek belki de, harcıyorsun bizi, bense sana dil dökerek zamanı. hep harcanıyor birşeyler, hangi kaynaktan nerden? söyle.
bu kadar açık yazıyorsam yorulduğumdan, sıkıldığımdan ama hepsinden fazla; özlediğimden seni, beni özlediğin gibi.

7 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

tamam öp elimi barışalım

eFeNDi-Ci dedi ki...

ahah başka?

(Süper)Cem dedi ki...

bi an bu soruyla karşılaşınca nutkum tutuldu. yoksa birşeyler daha isteyebilirdim eminim. bu hakkımı daha sonra kullansam olur mu acaba?

eFeNDi-Ci dedi ki...

:) ofkors nat.
çok güzel üstüne alındın, bozamadım.

(Süper)Cem dedi ki...

yok üstüne alınma olayından ziyade, uzunca süre buralara bakmadım ve ilk bakışımda böyle bir yazı gördüm. gayette komiklik oldu yani. o şekilde bir mesajla olaya dahil olmak istedim sadece. geyiksel bağlamda.

sickprincess dedi ki...

bu arkadasin benle duygusal bi bagi var mi :D.

eFeNDi-Ci dedi ki...

@süğpır-cem: heralde geyik bağlamında, ama çok güzel denk getirdin işte dedim ya çok güzel üstüne alındın ben de bozmak istemedim. bırak bunları, asıl demek istediğim: "hoşgeldin" :)

@sickprincess: ne alaka ümro?