2 Ocak 2009 Cuma

ayna ayna söyle bana..

biraz harcanıcak zamanım vardı, ben sordum o cevapladı :p


nasılım? nasılım?
(kendini bilmez insan modeli mode: on :p)

"Siz her zaman ve her durumda ön planda olmayı seven bir yapıdasınız. Gittiğiniz her ortamda bir şekilde farkedilir, yaptığınız her işte bir şekilde kendinizi gösterirsiniz. Hatta bazen geri planda durup, olaylara daha net açıdan bakabilmek ve biraz da dinlenmek istediğiniz zamanlarda bile lider ruhunuz buna müsaade etmez, çünkü siz sahne arkasında mutsuzluğa düşersiniz. Bu yüzden arkadaş çevrenizde, işinizde, hatta aile hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde başrol sizsiniz ve kadronun geri kalanını yani hayatınıza girecek olan kişileri siz belirlersiniz. Bunun yanında insanları olduğu gibi kabullenmekte zorlanırsınız, yanlışa çok fazla tahammülünüz yoktur , çünkü siz ilişkilerinizde karşı tarafa gösteriğiniz özeni onlardan da beklersiniz. Bu yüzden kırgınlıklarınızın telafisi zordur."

uvvv.. peki diğerleri de böyle mi düşünüyor dersin?

"Başkaları sizi heyacanlı, havai, etkileyici bir kişiliğe sahip biri gibi görürler, hızlı kararlar alan doğal bir lider gibisinizdir. Ama bu kararlar her zaman "en doğruları" olmayabilir. Insanlar sizi güçlü ve riske girmeyi seven, birşeyi ikinci kere denemekten kaçınan, maceracı biri olarak görürler ve sizinle vakit geçirmekten hoşlanırlar. Tam anlamıyla sosyal ortamların aranılan simasısınız."

ahahah peki. kimlere takılıp kalıyorum onu de de bakiiiimm..

"Sizin doğal mesleğiniz kurtarıcılık. Bu nedenle çoğu zaman, kişisel veya aile hayatında problemleri olan insanlara aşık oluyorsunuz. "Beni hep sorunlu kişiler bulur" sizin çokça sarfettiğiniz bir cümle. Bu durumdan çok yakındığınız zamanlar oluyor fakat aksi sizin için düşünülemez. Eğer bir kişinin hiç problemi yoksa, hayatını huzur içinde yaşamayı seçmiş ve başarmış biri ise size çekici gelmeyecektir. Çünkü o kişide düzeltilmesi gereken bir yön yoktur ve bu sizin asli görevinizi yerine getiremeyecek olduğunuzu gösterir. Siz aşık olmak için; problem çözücü, onarıcı, tamir edici ve kurtarıcı vasıflarınızı kullanabileceğiniz ilişkiler ararsınız. Bu yüzden daha ziyade sorunlu olan kişiler size çekici gelir."

ahahahha yaa.. ee romantik miyim ;) ?



"Sizi belli bir romantizm kategorisine sokmak zor. Bir bakarsınız birlikte olduğunuzu kişiyi bulutların üstünde hissettirecek kadar romantiksiniz, bir bakarsınız hiç olmadığınız kadar düz ve tatsız. Bu değişkenliğinizin sebebi ilişkilerinizin de çeşitli olmasından kaynaklanıyor olabilir. Sizin için "bu kişi bana uygun" demek çok zor, birbirlerinden tamamen farklı insanlar hayatınıza girip çıkabilirler. Ama gerçekten size uygun kişiyle karşılaştığınız zaman sizden romantiği yoktur. Bu nedenle karşınızdaki kişiyle ilgili kafanız karıştığında ilk tartmanız gereken şey o ilişkide ne kadar romantik olduğunuz. Siz kendinizi ne kadar romantik hissediyorsanız bilin ki bunu size yaptıran kişi o kadar 'doğru kişi'dir."


pf.. zeka durumları.. ;) ?


"Her durumda pratik çözümler bulmaya ve bir çok işi kısa yoldan halletmeye çalışırsınız. Uzun vadeli projeler size göre değildir ama hızlı çözümler üretmekte üzerinize yoktur. Örnek vermek gerekirse bir kafede masa sallanıyorsa garsonu çağırmak yerine peçeteyle masanın ayağına destek yaparsınız. Siz her ortama rahatça ayak uydurur ve kendinizi mutlu edecek birşeyler bulursunuz. Hayat sizin için diğerlerine nazaran bir nebze daha kolaydır."


hmm.. ya sen onu bırak da 2009 nasıl bebeğim? onu anlat bana :)


"Hiç de fena bir 2008 geçirmediniz, çevrenizde yaşanan bir çok olumsuzluğa rağmen siz bir şekilde 2008'i bir sıkıntı yaşamadan atlattınız. Yakınlarınızın yaşadığı bu olumsuzluklar sizi üzmekle beraber zaman zaman kendinizle alakalı konularda da umutsuzluğa sürükledi, bu yüzden bir çok planınızı ve hayalinizi askıya aldınız. Bekleyen tüm planlarınızı 2009'da hayata geçirmek için hızlı bir başlangıç yapacaksınız. 2009'da yaşayacağınız bir çok güzellik sizin için süpriz olmayacak çünkü zaten yıllardır hayalinizi kurduğunuz şeylere kavuşmuş olacaksınız. "Sizin için süpriz olamayacak" derken, sevinmeyeceğinizi kastediyor değiliz. Tam aksine 2009 sizin ömrünüz boyunca unutmayacağınız güzellikte bir yıl olacak, ileride çocuklarınıza anılarınızı anlatırken fazlasıyla 2009 rakamını kullanacağınıza şüpheniz olmasın. Çünkü bu tarih sizin bir çok olayda keskin dönüm noktası yaşayacağınız bir tarih olacak. 2009 yılında tanışacağınız bir çok kişi hayatınızın geri kalanında da yanınızda olacak kişiler olacak. Gerek iş, gerek dostluk, gerekse aşk ilişkileri anlamında sağlam temeller üzerine kurulu tanışmalar ve ilişkiler yaşayacağınız bir yıldan bahsediyoruz."





saol canım, hiç güleceğim yok idi ;)
nurci

Hiç yorum yok: