15 Ağustos 2008 Cuma

bir varmış bir yokmuş..

bugün bir kez daha kredi kartını iptal ettirdiğim için kendime güzel güzel laflar söyledim! çok güzel şeyler söyledim zira hepsini haketmiştim >: /
hakettim çünkü lülüfer nette indirim yapmakta imiş. in-di-rim! en ihtiyacım olan şey şu an. gerçi süper bir fark yok ve fakat fark farktır ki öyle böyle şöyle nedenler de cabası o "fark"ın bende kalması adına falan filan.. her ne ise.

yolculuk öncesi toparlamacaya girişildi ve birilerine elveda denildi aynı zamanda bugün, nasıl da duyguluyduk :p "haberleşiriz" ile biten güzel bir elvedaydı bu kez, iyi geldi.
ve fakat toparlamaca esnasında yeniden yabancı hissettim kendimi 3 sene önceki gibi.. yaptıklarım şimdi öyle uzak, öyle zahmetli..
durup bir zaman önce dikildiğim yere baktım, sıkıntılara ve ardından gelen hak edilmiş başarılara, üç senelik süper "gelişim" dönemine. ben bunları yapabildiysem dedim, o-hooooo!
ve ilişik kesildi, bir başka bebelik dönemi -daha- sona erdi :)


büyükler dünyasına hoşgeldim!



FOTOĞRAFLARLA BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ..


kafamı masaya koyup sıkılmaya ne az vaktim oldu..



bu "bank"ta ne geyikler, ne dedikodular yapıldı. yazları "bankta zaman harcama" sürelerinde meyveli soda içilip dondurma yenirken, kışları sıcak kahveyle ısınmaya çalışılıp minik minik de eti cin götürüldü. kolondan kaçıldığında, sıkıntı bastığında, işler yoruculaştığında, birilerine mesaj yazıldığında hep burda alındı soluk..



bir aralar eti cin masamızdan eksik olmadı :)


saat 2 senedir aynı "an"ı gösteriyor, neyin anısına hala bilmiyorum.


parçası olamadığım lab.. ne duygulu değil mi :p




hayatımın en sıkıcı 4 ayını geçirdiğim binayı kapsayan alan!



orda bir kafa gördüm sanki.. evet evet gördüm! bir kafa gördüm!



nmr yolları, gelgitler.



bulaşık biriktirilir, biriktirilir, biriktirilir, utanmazca daha da biriktirilir.. sonra fırça yenir, hepsi bir günde yıkanır!


bazen, "sıyırma"nın eşiğine gelinir.

bilim insanı olmak herkese göre değildir! :)

2 yorum:

anjoe dedi ki...

Extra colour in the lab ;-)

eFeNDi-Ci dedi ki...

hehe ne kalır ama :)
@anjoe
yeah generally funny times
but they belong the "past"
hm.. fortunately :p